Fotograf Daniel Klička a podzimní minifocení

30.09.2017 21:21

Uprostřed pošmourných raných podzimních dní vykouklo na jeden den krásné zlaté sluníčko. Nebylo tak zlaté jako v létě, ale bylo nádherně podbarveno podzimními tóny. A právě v tento den navštívil náš Klubík trutnovský fotograf Daniel Klička. 

Focení bylo velmi příjemné, přirozené a jednoduché - tak to mám ráda. S dětmi je vždy těžší práce, jelikož jen tak všude nepostojí a pokud je zaujmě něco jiného, má fotograf smůlu. Navíc, když je pohromadě více dětí, je to o to těžší. Organizace takovéhoto focení je pak o tom, že se jakž takž stíhají momentky. Přesto se panu fotografovi podařilo nafotit mnoho překrásných záběrů, portrétů, typicky podzimních fotek a dokonce i rodinných fotek. Jak napsala jedna maminka o jeho fotce "pak fotograf kouzelník" (byla focena týden po porodu a moc jí to slušelo). Prostě od všeho něco. Spolupráce byla výborná - maminky i děti byly moc spokojené. 

Pár fotek udělal fotograf ještě přímo v klubíku. Avšak vzhledem k malému prostoru klubíku, velkému rozruchu a nepříliš dobrému světlu, to neměl lehké. Přesto i tam vykouzlil krásné záběry.

Proč bych Vám doporučila tohoto fotografa?

1. Je s ním velmi dobrá komunikace.

2. Dodržuje termíny. Jednou se mi stalo, že mi fotograf na poslední chvíli focení odřekl, což je velmi nepříjemné.

3. Má nápady a zároveň se nechá unést kouzlem okamžiku.

4. Je tady nový a proto má nové pohledy. Nemá jen zaběhlé a "osvědčené" pózy a aranžmá.

5. Rychlé zpracování fotografií. Mohu říci, že naše fotky měl opravdu rychle zpracované. Fotil nás 19.9. a fotky měl zpracované do konce měsíce.

6. Umí to s dětmi a má příjemné vystupování. Děti se cítili přirozeně a přirozeně  komunikuje i s dospělými.

7. Přijede kamkoliv. Nemusíte vy za ním, ale on přijede k Vám!

8. Můžete s ním komunikovat přes Facebook. Je to mnohem rychlejší a takto jsme si několikrát upřesňovali naše fotografování a stejně tak i po focení.

9. Nabízí komplexní služby. Fotky Vám dodá jak si budete přát - elektronicky přes úložiště, na CD či vytištěné.

10. Je profesionální. To je podle mě důležitá vlastnost, nezaznamenala jsem nic co by jako fotograf neměl mít. I Vaše fotky jsou u něho v bezpečí a nemusíte se obávat jakéhokoliv zneužití.

 

Myslím, že naše spolupráce bude i nadále fungovat. Těším se na další focení - např. Vánoční, pokud vyjde!

 

 

Kontakt:

Daniel Klička

tel. 736 130 131

email: danklicka@seznam.cz

 

Ukázka fotek: